Kontakt

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@siap.se
Ange namn, telefonnummer och kort vad ditt ärende gäller så kontaktar vi dig. 

Boka tid

För att boka tid för flygpsykologisk lämplighetsprövning och/eller för bedömning av psykisk hälsa mailar du till: info@siap.se.                                                   

 I mailet anger du tydligt om det är tid för:

 1) Flygpsykologisk lämplighetsprövning eller

 2) Bedömning av psykisk hälsa inom ramen för Medical klass 1, som du vill boka.

Skriv också tydligt namn (för- och efternamn), telefonnummer samt när du skulle vilja ha en tid (vecka eller månad). Vi återkommer då via mail med förslag på datum och tid. Eftersom vi har mycket att göra och jobbar med testningar under dagarna kan det ibland dröja några dagar innan du får svar. Viktigt att komma ihåg är att du inte är inbokad förrän du fått en bekräftelse på det via mail. Tyvärr har vi inte någon möjlighet att ta samtal per telefon, så om du har några frågor som du inte hittar svar på här, så maila dem så kontaktar vi dig. Läs dock igenom den information som finns på vår hemsida, det mesta du behöver veta inför testningen finns samlat här.


Hitta hit
Vi har testlokaler i Vasastan i Stockholm, på Hälsingegatan 12. 

Du tar dig enkelt dit via tunnelbana eller buss. Om du åker tunnelbana är det T-banestation Odenplan eller St. Eriksplan, det är ca 5 minuters gångväg från båda. Flera bussar går också dit. För exakta tidtabeller och stationer, gå till SL.se. Det kan vara svårt att få parkeringsplats i närheten, så om du kommer med bil rekommenderar vi att du tar god tid på dig.


Vår integritetspolicy
Klicka här för att läsa vår integritetspolicy